Rólunk

Üdvözöljük a SIRIOL HUNGARY Vezetési Tanácsadó Kft. honlapján!

Cégünket abból a célból alapítottuk, hogy független, minőségi, de mégis költséghatékony tanácsadói szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek.
 
Hisszük, hogy versenyképes árainkkal és rugalmas, mindig az ügyfél igényeinek megfelelően testre szabott megközelítési módszereinkkel ennek a célnak meg tudunk felelni.
 
Vezetési tanácsadás üzletágunk szakértőinek iparági gyakorlata, vezető szakértőinek több mint 10 éves tanácsadói tapasztalata, illetve üzleti és IT szakterületeken szerzett vezetői tapasztalata biztosítja, hogy ügyfeleink számára minőségi és megvalósítható megoldásokat szállítsunk.
 
Cégünk kiterjedt szakértői állománya számos nemzetközileg elismert minősítéssel rendelkezik (CMC, CISA, CRISC, ISO 20000 vezető auditor, ISO 27001 vezető auditor, ITIL képesítések). Szakértői csapatunkat mindig az adott felkérésnek megfelelően alakítjuk ki, figyelembe véve az ügyfél speciális igényeit és a felkérés szakmai követelményeit.
 
Alapelvünk, hogy a tanácsadói megbízás csak abban az esetben hordoz hozzáadott értéket, ha a javasolt megoldás a gyakorlatban költséghatékonyan alkalmazható.
 
Bízom benne, hogy hamarosan Önt és cégét is ügyfeleink között üdvözölhetjük!
  
Üdvözlettel:
 
Mihalek Géza
Minősített Vezetési Tanácsadó
Ügyvezető igazgató